Dragi studenti 

Dobrodošli na akademske master studije Dramske i audiovizuelne umetnosti, modul Reklama i mediji, Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. Drago nam je što ste se odlučili da školovanje nastavite upravo na našem fakultetu.

Fakultet dramskih umetnosti spada u vodeće visokoškolske ustanove u svetu koje školuju stručnjake u oblasti medija. Mi smo posvećeni obezbeđivanju najboljih uslova za školovanje i razvoj kreativnosti i pozdravljamo vaše ideje koje će unaprediti naše i vaše zajedničko iskustvo. 


"Studije Reklama i mediji imaju dugogodišnju tradiciju kvalitetnog obrazovanja, brzog zapošljavanja diplomiranih studenata i ogromne uspehe na međunarodnim takmičenjima".

Na međunarodnom studentskom takmičenju koje je organizovala International Advertising Association, u saradnji sa Ujedinjenim nacijama i DENTSU korporacijom, naši studenti su tokom četiri godine takmičenja osvojili dva prva mesta u svetu, jednom drugo mesto i dva puta su bili evropski šampioni, što je Fakultet dramskih umetnosti i ovaj program svrstalo u vodeće obrazovne institucije u svetu koje školuju stručnjake za oblast oglašavanja. 

Od 2016. godine, nakon nove akreditacije i unapređenog programa, Reklama i mediji funkcionišu kao master studije, prilagođene zahtevima savremenog tržišta i potrebama studenata za visoko specijaliziranim znanjima u oglašavanju.
Konstantne promene u advertajzingu i medijima kao i u komunikacionim tehnologijama zahtevaju da današnji studenti budu pripremljeni za promene koje će nastati sutra. 


"Cilj ovih studija je da razvije kreativnost i intelektualnu širinu i da obezbedi trening potreban u karijeri profesionalaca koji se već bave ili nameravaju da se bave advertajzingom i medijima." 


Mi smo posvećeni obezbeđivanju najboljih uslova za školovanje i razvoj kreativnosti i pozdravljamo vaše ideje koje će unaprediti naše i vaše zajedničko iskustvo. Vrednost ovih studija je u specifičnom znanju, metodama i veštinama, originalnim principima istraživanja problema i njihovog rešavanja, intelektualnom vođstvu i kreativnoj ekspresiji.
A od vas samih zavisi da li ćete dosegnuti i do viših ciljeva.

Naš fakultet, naši studenti, alumniji i profesori dele osećaj ponosa jer će posao kojim se bavimo danas proizvesti duboke promene u industriji advertajzinga i medija sutrašnjice. Nadam se da ćete i vi postatideo ovog izuzetno zahtevnog i uzbudljivog procesa edukacije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Želim vam puno uspeha u vašem radu."
Prof. Goran Peković, Koordinator master studija Reklama i mediji


Fakultet dramskih umetnosti

Bulevar umetnosti 20
11070 Novi Beograd, Srbija 

Koordinator  master studija

Prof. Goran Peković
goran.pekovic@fdu.bg.ac.rs

Saradnik za nastavu i poslediplomske studije

Olivera Trajković
olivera.trajkovic@fdu.bg.ac.rs

www.fdu.rs
Tel. +381 11 260 45 25

PRATITE NAS!

© Copyright 2018
Fakultet dramskih umetnosti, - All Rights Reserved